Salet-freres.nl
Bedrijfsgegevens
Telefoon: 06-81987792
Email: info@salet-freres.nl
Kvk nummer: 30047531
Webshop: www.salet-freres.nl

Winkel

Yellow Submarine

5.95 incl BTW

Van Yellow Submarine wordt beweerd dat het een Lennon/McCartneycompositie is. Echter, volgens Paul heeft John amper meegeholpen en heeft hij de gehele melodie en het refrein geschreven. Ook Ringo droeg, naar eigen zeggen, een steentje bij; Hij veranderde “everyone of us has all he needs” in “everyone of us has all WE NEED”. Een belangrijke verandering. En de zin “Sky of blue and sea of green/ in our yellow submarine” wordt geclaimd door de Schotse volkszanger Donovan. Nuttige weetjes….doe hier je voordeel mee!
incl. 3 schroefjes

Op voorraad

SKU: MK830 Categorieën: ,
Beschrijving

Net als de ouderwetse orgelman moet je echt zélf aan de slinger draaien om te kunnen genieten van je eigen populaire melodietje! Je kunt dus ook zelf het tempo bepalen! Heel bijzonder dat er 18 heldere tonen in dit kleine mechaniekje zitten! Het metalen muziekdoosje wordt geleverd met drie schroefjes, zodat je het eventueel kunt vastschroeven om een nóg mooiere klank te krijgen!

Extra productinformatie:
Afmetingen zonder verpakking:circa 3,6×7,4×2,1cm Verzendkosten: 1-3 stuks €3,95 4-9 stuks €6,95 Bestel je er 10 of meer, dan is het verzenden gratis!! En het wordt, op verzoek, ook nog leuk voor je verpakt!!

Incl. 3 schroefjes

Aanvullende informatie
Gewicht 70 g
Afmetingen 140 × 80 × 25 mm