Salet-freres.nl
Bedrijfsgegevens
Telefoon: 06-81987792
Email: info@salet-freres.nl
Kvk nummer: 30047531
Webshop: www.salet-freres.nl

Waxinelichthouder kopen

Originele cadeaus

Eenvoudig bestellen

Supersnelle levertijd

Een waxinelichthouder kunt u kopen als cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming, een jubileum of een verjaardag. Wilt u een waxinehouder kopen dat u niet op elke hoek van de straat ziet? Bekijk dan het assortiment van de online kadowinkel Salet Frères. Daar vindt u de leukste en meest originele cadeautjes. Zo kunt u een waxinehouder kopen die geïmporteerd worden door Salet Frères!

Op zoek naar interieuraccessoires? Waxinelichthouders kunt u kopen bij Salet Frères

Klaar met de verbouwing? Of wilt u uw woning anders inrichten? Leuke accessoires om uw huiskamer gezellig te maken zoals een waxinelichthouder kunt u eenvoudig online bestellen bij Salet Frères. Kies uw favoriete exemplaar of verras iemand anders met een mooie waxinehouder!

Een groot assortiment met waxinelichthouders

Een saai hoekje in uw woonkamer fleurt gelijk op met een waxinelichthouder die u kunt kopen bij Salet Frères. Zélfs als het lichtje niet brandt! De Art Candlelights zijn namelijk kleine kunstwerkjes op zichzelf. Elke waxinelichthouder dat u van dit merk kunt bestellen is gebaseerd op een kunstwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een windlicht dat geïnspireerd is op ‘Het gele huis’ van Van Gogh? Of een waxinelichthouder met een afbeelding die gebaseerd is op het werk van kunstenares Rosina Wachtmeister? De waxinelichthouders van dit merk zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenhuis.

Een bijpassend doosje bij uw waxinehouder

Gaat u een waxinelichthouder kopen om cadeau te doen? Wanneer u een waxinelichthouder bij ons gaat bestellen, zit deze verpakt in een bijpassend doosje en kunt u deze gratis laten inpakken. Daarnaast worden de waxinelichthouders supersnel geleverd, meestal binnen twee dagen. Uw favoriete waxinelichthouder kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop en betaalt u veilig met iDEAL. Wilt u voor meer dan 50 euro aan cadeaus waaronder een waxinehouder kopen? Dan wordt uw bestelling gratis, binnen Nederland, verstuurd. Wilt u weten of wij een bepaald product op voorraad hebben? Mail ons dan via info@salet-freres.nl.

Andere bezoekers bekeken ook:

windlicht kopen | muziekcadeautjes | manchetknopen kopen