Voor een optimale service maakt Salet-frères.nl gebruik van cookies. Melding verbergen en of uw cookie-instellingen bekijken.
Bezorgt met postNL Veilig betalen met iDeal Gratis inpakservice Boven de 50 euro geen verzendkosten.
Bezorgt met postNL Veilig betalen met iDeal Gratis inpakservice, inpakken Boven de 50 euro geen verzendkosten

Verzenden & retouren

Levering

Producten die voorradig zijn zal Salet Frères standaard leveren binnen 7 werkdagen...maar meestal is de bestelling al binnen twee dagen binnen!!

Mocht het zo zijn dat door het niet voorradig zijn van producten de leveringstijd zal worden overschreden, krijgt u hiervan zo snel mogelijk bericht.

Opdrachten die via Bank/Giro worden geplaatst, verzenden wij op de eerste dag nadat uw betaling op rekeningnummer NL54 ABNA 0615 646948 is ontvangen.

De levertijd van de bestelde artikelen bedraagt uiterlijk 30 dagen ingaande op de dag van de ontvangst van de betaling en bij bestelling onder rembours op de eerste werkdag na de besteldatum. Indien de levertijd langer zal duren dan deze 30 dagen, zal Salet Frères onmiddellijk de klant hiervan in kennis stellen met opgave van de verwachte levertijd. Indien dit voor de klant een probleem vormt, kan de klant onmiddellijk de koop ontbinden. Indien de klant accoord gaat, gaat de nieuwe verwachte levertijd in. Eventuele gedane betalingen worden in geval van ontbinding zo spoedig mogelijk, maar binnen maximaal 14 dagen na de kennisgeving aan de koper terugbetaald.

Naar de rest van de wereld worden bestellingen per standaard post verzonden.

De bezorgtijd hangt af van de manier van bezorgen (standaard of onder rembours) en het land waar de bestelling naar toe gaat.

Bezorgkosten

De bezorgkosten hangen af van de wijze van verzending. Als uw bestelling per brievenbuspost verstuurd kan worden, wordt deze mogelijkheid bij het plaatsen van de bestelling getoond. U betaalt dan €3.50 per zendinghet standaard postNL tarief. Als de bestelling als pakket wordt verzonden gelden onderstaande tarieven.

* EU landen: Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

  Nederland Binnen EU* Buiten EU*
pakket €6,20 €11,50 €17,00
pakket rebours €15,95 - -
briefpost      
0 - 2000 gram €3,50 - -
Copyright © 2018 Salet Frères.